Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Τα γκολ στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής (highlights)

Γιουρόπα Λιγκ: Τα γκολ στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2020 00:27
Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ελληνικές ομάδες δεν πήραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, με τον ΠΑΟΚ να μένει στο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από την Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής σημειώθηκαν μερικά εντυπωσιακά σκορ. Η Βιγιαρεάλ διέλυσε με 5-3 την Σίβασπορ, η Λεβερκούζεν επικράτησε με 6-2 τα Νις, ενώ η Λιλ με 4-1 την Σπάρτα Πράγα στην Τσεχία, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα.

3x3 για τις αγγλικές ομάδες, καθώς η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ραπίντ στη Βιέννη (το γκολ των γηπεδούχων ο Φούντας), η Τότεναμ επικράτησε με 3-0 της Λασκ Λίντσερ, ενώ η Λέστερ νίκησε με το ίδιο σκορ την Ζόρια στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της ΑΕΚ.

Η Μίλαν πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σέλτικ, η Ρόμα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία, όμως η Νάπολι έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε με 1-0 εντός από την Άλκμααρ παρά τις πολλές απουσίες των Ολλανδών λόγω κορωνοϊού.

Η Χοφενχάιμ νίκησε με 2-0 τον Ερυθρό Αστέρα, η Μπενφίκα πέρασε με 4-2 από την έδρα της Λεχ Πόζναν, ενώ η Γράναδα πήρε «διπλό» με ανατροπή (2-1) στην έδρα της Αιντχόβεν και πήρε… κεφάλι στον όμιλο που συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ. Σπουδαίο «διπλό» για την Ρέιντζερς στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης (2-0), με τον Ρουφ να σκοράρει εκπληκτικό γκολ από το κέντρο!

Δείτε τα γκολ στα σημαντικότερα παιχνίδια:

ΠΑΟΚ – Ομόνοια 1-1



Αιντχόβεν – Γρανάδα 1-2



Μπράγκα – ΑΕΚ 3-0



Λέστερ – Ζόρια 3-0



Ραπίντ Βιέννης – Άρσεναλ 1-2



Λεβερκούζεν – Νις 6-2



Βιγιαρεάλ – Σίβασπορ 5-3



Σέλτικ – Μίλαν 1-3



Σπάρτα Πράγας – Λιλ 1-4



Τότεναμ – Λασκ Λίντσερ 3-0



Γιουνγκ Μπόις – Ρόμα 1-2



Νάπολι – Άλκμααρ 0-1



Σταντάρ Λιέγης – Ρέιντζερς 0-2



Λεχ Πόζναν – Μπενφίκα 2-4



Χοφενχάιμ – Ερυθρός Αστέρας 2-0



Μακάμπι Τελ Αβίβ - Καραμπάκ 1-0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.