Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Roland Garros: «Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στα ημιτελικά (videos)

Roland Garros: «Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στα ημιτελικά (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/10/2020 19:26
Με μία εκπληκτική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον νίκησε 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-3) σε λιγότερο από δύο ώρες, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ, όταν είδε τον Ρώσο αντίπαλό του να προηγείται με 5-3 και να σερβίρει λίγο αργότερα για να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Παρ' όλα αυτά ο Τσιτσιπάς αντέδρασε εξαιρετικά και με τέσσερα διαδοχικά games πήρε εκείνος το πρώτο σετ κι άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση.

Στα υπόλοιπα δύο σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος φτάνοντας σε μία τόσο εύκολη επικράτηση, όσο δείχνει το τελικό 3-0.

Παράλληλα πήρε μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον τελικό του τουρνουά του Αμβούργου πριν δέκα ημέρες από το συγκεκριμένο αντίπαλο.

Πλέον ο Τσιτσιπάς θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό της Παρασκευής (9/10). Αυτός θα προκύψει από το ζευγάρι του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα, με τον Σέρβο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης να αποτελεί το μεγάλο φαβορί.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη το εισιτήριό τους για τα ημιτελικά έχουν τσεκάρει ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν από την Αργεντινή και ο 12 φορές κάτοχος του συγκεκριμένου Γκραν Σλαμ, Ράφα Ναδάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του Τσιτσιπά που φτάνει στους «4» ενός major τουρνουά, καθώς τα είχε καταφέρει και στο Αυστραλιανό Όπεν του 2019.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:



Δείτε τους πανηγυρισμούς του Έλληνα τενίστα:



Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά μετά την ιστορική πρόκριση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.