Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τίτλοι τέλους για Παναγιώτη Κονέ!

Τίτλοι τέλους για Παναγιώτη Κονέ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/10/2020 14:32
Ο Παναγιώτης Κονέ με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Έλληνας μέσος έμεινε ελέυθερος το καλοκαίρι από την Γούεστερν Γιουνάιτεντ της Αυστραλίας και στα 33 του χρόνια αποφάσισε να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ανακοινώνοντας πως θα ασχοληθεί με την προπονητική.

Στην αν μη τι άλλο γεμάτη καριέρα του ο Κονέ αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΑΕΚ, Ηρακλη, Μπρέσια, Μπολόνια, Ουντινέζε, Φιορεντίνα, Γρανάδα, και Γουέστερν Γιουνάιτεντ κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας.

«Ολα ξεκίνησαν με την επιθυμία μου να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Έχοντας καταφέρει πολλά και ξεπερνώντας πολλαπλά εμπόδια τα τελευταία 16 χρόνια αποφάσισα να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Ως ένας άνθρωπος που ποτέ δεν σταματά να ονειρεύεται και να θέτει νέους στόχους, μαζί με το πάθος μου για αυτό το άθλημα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπορώ να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από αυτό της προπονητικής.

Είμαι ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις, τα μαθήματα, τις νίκες και τις ήττες, τους τραυματισμούς, τους προπονητές, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς, τους φίλους, την οικογένεια και τις οργανώσεις, καθώς όλοι βοήθησαν να διαμορφώσω αυτό που είμαι σήμερα. Εργαστείτε σκληρά για όλα όσα κάνετε και μην χάσετε ποτέ την πίστη και τον στόχο σας»
, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην διεθνής μέσος.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.