Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Ντε Μπρούιν η Βέρντερ Βρέμης

Θέλει Ντε Μπρούιν η Βέρντερ Βρέμης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2013 14:44
Στην αποκάλυψη πως η Βέρντερ Βρέμης θα κινηθεί για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούιν εφόσον ο παίκτης δεν πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής από τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας.

Ο παραγκωνισμός του Κέβιν Ντε Μπρούιν στον πάγκο της Τσέλσι, έχει ανοίξει την… όρεξη στη Βέρντερ Βρέμης η οποία θέλει να ντύσει ξανά στα πράσινα τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, όπως αποκάλυψε στη Bild ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τόμας Άϊκιν:

«Βρισκόμαστε σε επαφή με τον ατζέντη του ο οποίος μας ενημερώνει για την κατάσταση του Ντε Μπρούιν στην Τσέλσι. Ξέρω τον Κέβιν. Είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει και εάν δεν υπολογίζεται τότε θα έχει πρόβλημα. Εμείς περιμένουνε τι θα γίνει και εάν θα έχουμε πιθανότητες για να τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο».

Να σημειωθεί πως ο 22χρονος άσος εντυπωσίασε τη περσινή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Βέρντερ στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από την Τσέλσι, σημειώνοντας 10 γκολ σε 32 παιχνίδια, ενώ το καλοκαίρι αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της Ντόρτμουντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.