Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Θέλει χρόνο ο Μόγιες»

Λουτσέσκου: «Θέλει χρόνο ο Μόγιες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2013 14:33
Το άσχημο ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα κλήθηκε να σχολιάσει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, αναφέροντας πως ο Ντέιβιντ Μόγιες χρειάζεται χρόνο για να μεταφέρει τις ιδέες του στην ομάδα.

Ο τεχνικός της Σαχτάρ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης της ουκρανικής ομάδας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως ο Ντέιβιντ Μόγιες χρειάζεται χρόνο καθώς θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στην φιλοσοφία της ομάδας και δεν έχει ξαφνιαστεί από την άσχημη πορεία της ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα επισήμανε πως οι πολλές αλλαγές που κάνει στο σχήμα της Γιουναίτεντ ο Σκωτσέζος τεχνικός, έχουν φέρει προβλήματα στη συνοχή της ομάδας:

«Κάθε προπονητής χρειάζεται χρόνο. Ο Μόγιες δείχνει πως θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στην φιλοσοφία της ομάδας και ίσως γι’ αυτό να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο πρωτάθλημα. Η αλλαγή τους έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, όπως και το ροτέισον που χρησιμοποιούν, καθώς η συνοχή των παικτών δεν δείχνει να είναι καλή.

Όλοι ξέρουμε πως ο Μόγιες δούλευε στην Έβερτον. Χρειάζεται χρόνο για να μεταφέρει τις ιδέες του σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Αντσελότι στην Ρεάλ, όπως και ο Μουρίνιο στην Τσέλσι και ο Πελεγκρίνι στην Σίτι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.