Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και τυπικά στον Αστέρα ο Βεργέτης

Και τυπικά στον Αστέρα ο Βεργέτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2013 14:03
Νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είναι με κάθε επισημότητα ο Στάικος Βεργέτης οποίος παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Τρίτης από τον Γιάννη Καϋμενάκη.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, η διοίκηση του Αστέρα αποφάσισε να δώσει το «τιμόνι» της ομάδας στον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος βρίσκεται για αρκετά χρόνια στον προπονητικό τιμ της ομάδας.

Ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο ένας εκ των δυο ιδιοκτητών της ομάδας, παρουσίασε τον Βεργέτη στην σημερινή προπόνηση, ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες να συμμορφωθούν με τα ωράρια:

«Ο Αστέρας Τρίπολης προχωράει. Ο Στάικος έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και είναι ο νέος σας προπονητής. Θέλω να προσέχετε πολύ τη ζωή που κάνετε. Πλέον, οποιοδήποτε παράπτωμα θα τιμωρείται αμείλικτα. Να τηρείτε τα ωράρια σας και να είστε συνεπείς με τον εσωτερικό κανονισμό».

Να σημειωθεί πως υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Αστέρας ενδιαφέρονταν για τον Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ταβρίγια, ωστόσο η περίπτωση του τελικά δεν προχώρησε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.