Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Κυρίαρχη παντού η Μπάγερν (highlights)

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Κυρίαρχη παντού η Μπάγερν (highlights)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
30/9/2020 23:56
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-2 της Ντόρτμουντ για τον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας και πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο μέσα στο 2020. Προηγήθηκαν με 2-0 οι Βαυαροί χάρη στα τέρματα του Τολισό στο 18' και του Μίλερ στο 32', Μπραντ στο 39' και Χάαλαντ στο 55' έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, ο Κίμιχ όμως στο 82' χάρισε τη νίκη στην Μπάγερν.

Το σύνολο το Χάνσι Φλικ μοιάζει ασταμάτητο μέσα στο 2020 και μετά το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Σούπερ Καπ Ευρώπης, έφτασε στην κατάκτηση και του Σούπερ Καπ Γερμανίας καθώς επικράτησε με 3-2 της Ντόρτμουντ στον τελικό στην Αλιάνζ Αρίνα. Ο Τολισό της έδωσε το προβάδισμα στο 19' με διπλή προσπάθεια, για να έρθει ο Μίλερ με καρφωτή κεφαλιά στο 32' να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Η Ντόρτμουντ μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με τετ α τετ του Μπραντ και μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη για να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Χάαλαντ στο 55' βρέθηκε απέναντι στον Νοίερ και δεν αστόχησε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά ο Γερμανός τερματοφύλακας κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλο του σε παρόμοια προσπάθεια. Το παιχνίδι όδευε προς τα πέναλτι, την λύση όμως έδωσε ο Τζόσουα Κίμιχ στο 82' όταν με πανέξυπνη διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χιτς, δίνοντας το τρόπαιο στην ομάδα του.

Μπάγερν Μονάχου:: Νόιερ, Παβάρ (76' Ρίτσαρντς), Ζούλε, Μαρτίνεθ (84' Μουσιάλα), Ερναντέζ, Κίμιχ, Τολισό, Κομάν (54' Γκνάμπρι), Μίλερ, Ντέιβις, Λεβαντόβσκι (83' Ζίρκζι)

Ντορτμουντ: Χιτζ, Τζαν, Χούμελς (76' Πίστσεκ), Ακαντζί, Μενιέ (67' Σουλτζ), Νταχούντ, Ντιλέινι, Πάσλακ, Ρόις (72' Ρέινα), Μπραντ (76' Μπέλινχαμ), Χάαλαντ (68' Ρενιέ)



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.