Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Το «καθάρισε» ξανά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός (video)

Super League Interwetten: Το «καθάρισε» ξανά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2020 22:32
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», πετυχαίνοντας ξανά και τα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (48’ Ελ Αραμπί, 86’ Καφού), κι έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Μετά τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης κι Ομόνοια, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» ακόμα ένα ματς στο δεύτερο μέρος. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν στο πρώτο 45λεπτο απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά στην επανάληψη βρήκαν δύο γκολ και πήραν τη νίκη (2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας το 2x2 στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαρτίνς είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού. Ενδεικτικό ότι στο πρώτο 40λεπτο οι γηπεδούχοι δεν είχαν αξιόλογη φάση, με εξαίρεση ίσως ένα σουτ του Ραντζέλοβιτς (12’) και η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Σα να αποκρούει σωτήρια το κοντινό πλασέ του Μάζουρεκ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς και είχε τρεις σημαντικές φάσεις, η πρώτη στο 40’ με σουτ του Μασούρα που πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, η δεύτερη στο 43’ με κεφαλιά του Ελ Αραμπί που έδιωξε σε κόρνερ ο Κνετ και η τρίτη στο επόμενο λεπτό με το σουτ του Χολέμπας εκτός περιοχής να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τον Βαλμπουενά αντί του Κάιπερς και ο Γάλλος ήταν αυτός που έφτιαξε το γκολ των Πειραιωτών στο 48’. Ο έμπειρος άσος βρήκε με τρομερή μπαλιά τον Ραντζέλοβιτς, αυτός έκανε με τη μία το γύρισμα από τα δεξιά κι ο Ελ Αραμπί από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ακολούθησαν τρεις καλές στιγμές με Ραντζέλοβιτς (54’), Ελ Αραμπί (55’) κι Εμβιλά (61’) για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο στο 73’ κινδύνεψε με την ισοφάριση, αφού μετά από κόρνερ του Παναιτωλικού, ο Μάζουρεκ δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Τα πάντα τελείωσαν στο 86’. Ο Χασάν έκλεψε τη μπάλα από τον Μεντίνα, βγήκε απέναντι από τον Κνετ και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Καφού, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Τα γκολ:




Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.