Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Δεύτερη σερί απώλεια για ΠΑΟΚ (video)

Super League Interwetten: Δεύτερη σερί απώλεια για ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2020 20:35
Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και υποχρεώθηκε σε δεύτερη διαδοχική ευρωπαϊκή απώλεια. Δοκάρι και φάσεις ο «Δικέφαλος του Βορρά», που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Κράσνονταρ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σαφώς επηρεασμένος από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό κι έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1).

Ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί ασύνδετος, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις στο πρώτο μέρος. Από την πλευρά του ο Βόλος δεν κλείστηκε και στο 18’ είχε την πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα, με την κοντινή κεφαλιά του Ριένστρα να περνάει άουτ. Έξι λεπτά μετά το σουτ του Περέα κόπηκε από τον Ίγκνασον, ενώ η πρώτη φάση για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήρθε στο 28’ με μια άστοχη κεφαλιά του Τσόλακ.

Στο 32’ ο νεοαποκτηθέντας φορ του ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR κι υπόδειξε οφσάιντ. Η μοναδική αξιόλογη φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος ήρθε στο 40’, όταν μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Μιχάι έκανε το σουτ αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και στο 50' έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Τσόλακ να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Κροάτης γύρισε στον Πέλκα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία, όταν μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον Τσόλακ, το πλασέ του οποίου όμως κόπηκε από την άμυνα του Βόλου.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Βόλου να ισορροπούν στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 82’ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Ίνγκνασον αλλά ο Φωτιάς άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Λίγο πριν το φινάλε ο Νινουά αστόχησε από πλεονεκτική θέση για γκολ και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.