Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βρουσάι

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βρουσάι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/9/2020 23:22
Ο Μάριος Βρουσάι βρέθηκε θετικός στον Covid-19, στα τεστ που έγιναν στα μέλη του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν τον εντός έδρας αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (18/9, 20.30).

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τα καθιερωμένα τεστ και ο νεαρός εξτρέμ ήταν θετικός. Αμέσως μπήκε σε καραντίνα. Κίνδυνος αναβολής πάντως για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Αρκάδες δεν υπάρχει, αφού με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, για να μη διεξαχθεί ένα παιχνίδι, θα πρέπει να βρεθούν τρεις παίκτες μίας ομάδας, θετικοί στον κορωνοϊό.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν αρνητικοί στο τεστ με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή ενόψει του ματς και να αποκλείει από αυτή τον Πεπέ. Μάλιστα ο πρώην παίκτης της Γκιμαράες δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα για τα παιχνίδια με την Ομόνοια.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα:

Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Μπρούνο, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Η ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:

ΛΙΣΤΑ Α': Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χολέμπας, Σισέ, Κάιπερς, Καφού, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Φορτούνης, Κρίστινσον, Σα, Βρουσάι, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Μπρούνο, Βαλμπουενά

ΛΙΣΤΑ Β': Τζολάκης, Καραργύρης, Σουρλής

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.