Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού 0-1: Απογοητευτικοί οι Κρητικοί και δίκαιος αποκλεισμός

ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού 0-1: Απογοητευτικοί οι Κρητικοί και δίκαιος αποκλεισμός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/9/2020 22:02
Ο ΟΦΗ ήταν απογοητευτικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και ηττήθηκε (0-1) από τους Κύπριους, με το ευρωπαϊκό ταξίδι του να τελειώνει πρόωρα.

Οι Κρητικοί επέστρεψαν στις διεθνείς διοργανώσεις μετά από είκοσι χρόνια, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία κι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο οργανωμένοι, έπαιξαν πιο έξυπνα και προκρίθηκαν δίκαια στην επόμενη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Η μία και μοναδική καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 43ο λεπτό, με τον Φιγκεϊρέρδο να παίρνει την μπάλα από τον Σαρδινέρο, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Δημητρίου.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο οι Κύπριοι παρουσιάστηκαν ανεβασμένοι και σκόραραν στο 50'. Ο Νταμπό νίκησε στην προσωπική μονομαχία με τον Βούρο και γύρισε στον Σάλαϊ ο οποίος πλάσαρε τον Βάτερμαν για το 0-1.

Έντεκα λεπτά αργότερα έγινε μία επική γκάφα από τον διαιτητή και τον βοηθό του. Οι Κύπριοι γύρισαν την μπάλα προς τον τερματοφύλακα τους, ο Φιγκεϊρέρδο την έκλεψε, αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ, σε μία απόφαση που δέχτηκε ο Ιταλός ρέφερι. Όπως ήταν λογικό όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ έγιναν έξαλλοι. Όταν κατάλαβε το λάθος του, ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη στον αρχηγό των Κρητικών, Κώστα Γιαννούλη.

Στο τελευταίο ημίωρο ο ΟΦΗ έμοιαζε να θέλει αλλά να μην μπορεί. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί, δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια, ενώ έγιναν πάρα πολλά λάθη ακόμα και σε απλές μεταβιβάσεις.

Ο Απόλλων Λεμεσού ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις όμως δεν βρήκε δεύτερο γκολ και το σφύριγμα της λήξης όμως του έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Λεχ Πόζναν.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και θα αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.