Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Νούνιες η Μπενφίκα, στα 150 εκατ. ευρώ η ρήτρα του

Ανακοίνωσε Νούνιες η Μπενφίκα, στα 150 εκατ. ευρώ η ρήτρα του

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2020 23:19
Η Μπενφίκα ενεργοποίησε την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού Ντάργουιν Νούνιες από την Αλμερία έναντι 24 εκατ. ευρώ. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 21χρονος, στα 150 εκατ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης.

Σημαντική προσθήκη για την Μπενφίκα λίγο διάστημα πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως ήταν γνωστό τις τελευταίες ημέρες, οι «αετοί» είχαν έρθει σε συμφωνία με την Αλμερία για τον Ντάργουιν Νούνιες και την Παρασκευή (4/9) έπεσαν οι υπογραφές.

Ο 21χρονος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ το ποσό της συμφωνίας με την Αλμερία αγγίζει τα 24 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η Μπενφίκα τοποθέτησε ρήτρα 150 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Νούνιες θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης. Την περσινή σεζόν είχε 16 γκολ και 3 ασίστ σε 32 παιχνίδια με την Αλμερία στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Εθνικής Ουρουγουάης, σημειώνοντας μάλιστα γκολ.

«Νιώθω απίστευτα χαρούμενος για τη στιγμή που ζω. Είναι τιμή. Οι οπαδοί ζητάνε να σκοράρω γκολ. Πιστεύω στον εαυτό μου, θα αφήσω τα πάντα στο γήπεδο και τα γκολ θα έρθουν», δήλωσε ο Ουρουγουανός, που έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.