Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε τον Χάβερτζ η Τσέλσι!

Ανακοίνωσε τον Χάβερτζ η Τσέλσι!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/9/2020 22:22
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κάι Χάβερτζ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Παίκτης της Τσέλσι είναι με κάθε επισημότητα ο Κάι Χάβερτζ με τους "μπλε" να ξοδεύουν το ποσό των 100 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους από την Λεβερκούζεν. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να σημειώσει 118 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα με την φανέλα των "ασπιρίνων" πετυχαίνοντας 36 τέρματα και μοιράζοντας 25 ασίστ. Υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών και θα φοράει την φανέλα της ομάδας του Λονδίνου μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Αυτή είναι η 5η καλοκαιρινή μεταγραφή για το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ μετά τους Βέρνερ, Ζιγιεχ, Τσίγλουελ, και Τιάγκο Σίλβα και ο Άγγλος τεχνικός μπορεί να αισθάνεται ήδη ικανοποιημένος με τις κινήσεις της ομάδας του.

«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για μένα ήταν ένα όνειρο να αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Τσέλσι και ανυπομονώ να γνωρίσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάβερτζ μετά την υπογραφή του συμβολαίου ου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.