Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σίμος: «Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, μας στεναχωρεί η απουσία του κόσμου» (video)

Σίμος: «Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, μας στεναχωρεί η απουσία του κόσμου» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2020 19:47
Ο Γιώργος Σίμος εξέφρασε το σεβασμό του για τον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά και τη στεναχώρια του για την απουσία του κόσμου από το παιχνίδι, ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι οπαδοί θα είναι πνευματικά κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σίμος για την κλήρωση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε τον ΌΦΗ αντιμέτωπο με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γεντί Κουλέ»:


Μετά την προσμονή που είχαμε όλο αυτό το διάστημα για τη σημερινή μέρα, τα συναισθήματα μας ήταν μεγάλη χαρά και μεγάλη ικανοποίηση που ξαναείδαμε μετά από τόσα χρόνια το όνομα της ομάδας σε πίνακες ευρωπαϊκής κλήρωσης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό αλλά από σήμερα η δουλειά μας είναι να προετοιμαστούμε ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η απουσία του κόσμου από έναν τέτοιο αγώνα μετά από τόσα χρόνια είναι κάτι το οποίο μας στεναχωρεί. Μόνο και μόνο στην ιδέα να ήταν γεμάτο το γήπεδο μας εκείνη τη βραδιά όλοι ξέρουμε το πόσο ωραία θα ήταν και τη δυναμική θα έδινε στην ομάδα μας. Αλλά θα πρέπει να ζήσουμε με το ρεαλισμό της κατάστασης, αυτή τη στιγμή ξέρουμε ότι ο κόσμος μας δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά κάθε μέρα θα είναι πνευματικά μαζί μας και ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη τους πνευματικά και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο εκείνη την ημέρα.

Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Απόλλωνα Λεμεσού. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο κυπριακό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει σπουδαία πράγματα. Έχει συμμετάσχει αρκετές φορές σε ομίλους κι αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά. Εμείς από την πλευρά μας όπως κάνουμε πάντα, έχουμε πίστη στις ικανότητες μας, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε για να πετύχουμε το καλύτερο για την ομάδα μας.

Ο αντίπαλος μας έχει επίσημα παιχνίδια ήδη, έχει παίξει και στο κυπριακό πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ και θα παίξει κι άλλους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε μια αβεβαιότητα για το δικό μας πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα είναι να δίνουμε το 110% μας στην προπόνηση και στα παιχνίδια που θα πρέπει να παίξουμε μέχρι το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ ούτως ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εκείνη την ημέρα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.