Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ρουμπέν Γκαρθία ο Αστέρας Τρίπολης

Ανακοίνωσε Ρουμπέν Γκαρθία ο Αστέρας Τρίπολης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2020 18:27
Την απόκτηση του Ρουμπέν Γκαρθία ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Ισπανό δεξιό μπακ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Ρουμπέν Γκαρθία. Ο Ισπανός δεξιός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες. Ο 22χρονος, έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Λεβάντε, καταγράφοντας 22 συμμετοχές στην 3η κατηγορία της Ισπανίας.

Μετά τις υπογραφές ο Γκαρθία δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά ενθουσιασμένος για τον ερχομό μου σε ένα τόσο μεγάλο club. Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μού έδειξε ο Αστέρας και με έφερε στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τους φετινούς της στόχους και προσωπικά να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής».

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ruben Garcia Canales. Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1998 στην πόλη Elche της Ισπανίας, ο Garcia αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 2 για τη φανέλα του.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στον ΑΣΤΕΡΑ με γεμάτη σεζόν στην προηγούμενη ομάδα του, έχοντας καταγράψει 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το βιογραφικό

Barcelona U19
Elche
Castellon
Levante

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.