Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χουάν Ντομίνγκεθ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χουάν Ντομίνγκεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2020 18:26
Σπουδαία κίνηση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μέσου Χουάν Ντομίνγκεθ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα ο Χουάν Ντομίνγκεθ. Ο Ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Στουρμ Γκρατς και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες.

Ο 30χρονος αμυντικός χαφ μετράει 171 συμμετοχές με τη φανέλα της Λα Κορούνια, 84 εκ των οποίων στην Λα Λίγκα, μετρώντας συνολικά 12 γκολ και 2 ασίστ. Πέρσι είχε «γεμάτη» χρονιά στην Αυστρία με την Στουρμ Γκρατς, σημειώνοντας 34 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Χουάν δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα και ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για μία ομάδα που με ήθελε πολύ. Νοιώθω απόλυτα έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο Ισπανό μέσο Juan Dominguez Lamas.

Ο γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 1990 Juan Dominguez, έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά κι εχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Deportivo de La Coruña. Στην ομάδα μας έρχεται μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Αυστρία με τα χρώματα της Sturm Graz και θα αγωνιστεί με τη φανέλα Ν.10.

Bienvenido a nuestro club Juan!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.