Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Άρη ο Αλί Αντέμ

Υπέγραψε στον Άρη ο Αλί Αντέμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2020 18:16
Την απόκτηση του Αλί Αντέμ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον 20χρονο Σκοπιανό μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Αλί Αντέμ. Ο 20χρονος μέσος που αγωνίζονταν στην Βαρντάρ Σκοπίων έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο.

Μετά τις υπογραφές, ο Αντέμ είπε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Το να έρθω στον Άρη είναι κάτι σαν ένα τρελό όνειρο. Ένας λόγος για να έρθω εδώ είναι οι φίλαθλοι του Άρη, οι οποίοι δεν είναι απλά οι καλύτεροι στην Ελλάδα, αλλά και από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πάρα πολλά για τους οπαδούς του Αρη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους και ελπίζω πολύ γρήγορα να τελειώσει αυτό το ζήτημα με τον κορωνοϊό, ώστε να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα».

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ali Adem. Ο 20χρονος μέσος (ημερομηνία γέννησης: 01/06/2000), που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, αγωνίζονταν στη Βαρντάρ Σκοπίων.

Ο Ali Adem θεωρείται μεγάλο ταλέντο και βρίσκονταν στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Άγγελος Χαριστέας τον έπεισε να υπογράψει στον ΑΡΗ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.