Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίντερ - Σαχτάρ Ντόνετσκ: «Πεντάσφαιρη» Ίντερ με θρίαμβο στον τελικό (video)

Ίντερ - Σαχτάρ Ντόνετσκ: «Πεντάσφαιρη» Ίντερ με θρίαμβο στον τελικό (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/8/2020 23:48
Η Ίντερ έκανε επίδειξη δύναμης στον δεύτερο ημιτελικό του Final 8 του Γιουρόπα Λιγκ που διεξάγεται στη Γερμανία και διέλυσε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 5-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της Παρασκευής (21/8), εκεί όπου θα συναντήσει τη Σεβίλλη.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε συνάντησε αντίσταση από τους πρωταθλητές Ουκρανίας για κάτι περισσότερο από μία ώρα, αλλά όταν έγινε το 2-0, τα πάντα είχαν κριθεί.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να «ζυγίσουν» τους αντιπάλους τους.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο, ο γκολκίπερ κι αρχηγός της Σαχτάρ, Πιάτοφ, έκανε λάθος πάσα, ο Μπαρέλα έκλεψε και με ωραία σέντρα βρήκε το κεφάλι του Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Αργεντινό να βάζει μπροστά τους «νερατζούρι».

Η Ίντερ στη συνέχεια έπαιξε πολύ προσεκτικά ούτως ώστε να διαφυλάξει το προβάδισμά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν καταγράφηκε καμία καλή φάση για κάποια από τις δύο ομάδες.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν εντελώς διαφορετικό, με τη Σαχτάρ να ζητάει πέναλτι στο 46' και τον Πιάτοφ να λέει «όχι» στον Μαρτίνες, σε λόμπα του τελευταίου προς την εστία των πρωταθλητών Ουκρανίας.

Οι παίκτες του Λουίς Κάστρο πλησίασαν στην ισοφάριση στο 62' αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Ζούνιορ Μοράες από τη μικρή περιοχή.

Αυτό που ακολούθησε όμως ήταν κάτι που ουδείς περίμενε. Η Ίντερ από το 64' μέχρι το 84' σκόραρε τέσσερις φορές κι έφτασε στο θρίαμβο. Ο προωθημένος Ντ' Αμπρόζιο σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0 στο 64', ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες, δέκα λεπτά μετά, με υπέροχο πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η συνέχεια ανήκε στον Ρομέλου Λουκάκου, με τον Βέλγο επιθετικό να σκοράρει με δύο ωραία πλασέ στο 78' και το 84', διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό 5-0.

Πλέον η Ίντερ δίνει ραντεβού στο μεγάλο τελικό με τη Σεβίλλη (21/8, 22.00).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο παρακάτω video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.