Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξάνθη: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Πανόπουλος

Ξάνθη: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Πανόπουλος

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/7/2020 15:00
Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ακριτική ομάδα μέχρι τις 14 Αυγούστου. «Δεν θα δώσω την ομάδα σε οποιονδήποτε ευκαιριακό λαμόγιο» τόνισε χαρακητριστικό.

Τέλος εποχής για τον Χρήστο Πανόπουλο στην Ξάνθη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μετά από 31 χρόνια ανάμειξης με τον σύλλογο ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 14 Αυγούστου θα αποχωρήσει οριστικά, έχοντας ολοκληρώσει όλες του τις οικονομικές υποχρεώσεις.

«Ανακοινώνω ότι αποχωρώ άμεσα από την ΠΑΕ Ξάνθη. Είναι μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη. Μέχρι τις 14 Αυγούστου θα έχει γίνει αυτό, ώστε η εταιρεία μου να εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει μέχρι το τελευταίο ευρώ, για να κλείσε το κεφάλαιο αυτό με συνέπεια και σεβασμό προς όλους τους εργαζόμενους και τους τρίτους.

Θα δώσουμε την ευκαιρία σε οποιοδήποτε επενδυτή ή γκρουπ επενδυτών, θέλει να αγοράσει την ομάδα. Με πάγια περιουσιακά στοιχεία, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, ένα αθλητικό κέντρο και τις όποιες ομάδες έχει, με μηδενικούς δανεισμούς, μηδενικές υποχρεώσεις και με πληρωμένα τα όποια έξοδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα την αφήσουμε. Αλλά, υπάρχει ένα αλλά, που μπορεί να μην αρέσει σε αρκετούς όχι από εδώ από την πόλη, δεν θα δώσω την ομάδα σε οποιονδήποτε ευκαιριακό λαμόγιο να την εκμεταλλευτεί, με στόχο άλλα πράγματα και τελικά να την οδηγήσει στην εξαθλίωση, όπως δυστυχώς συμβαίνει σε άλλες ομάδες της χώρας, παραδείγματα υπάρχουν πολλά.Προκειμένου να μην φτάσουν εκεί τα πράγματα, θα την κλείσω τίμια, σωστά, ηθικά, από το να την αφήσω να την ξεφτιλίσουν και να την εξαθλιώνουν καθημερινά. Σε αυτό είμαι κάθετος. Εύχομαι και ελπίζω, να βρεθεί η τίμια επόμενη λύση, για την πόλη μας, την Ξάνθη μας, και θα είμαι ο πιο φανατικός φίλος της και δεν μπορεί κανείς να το αμφιβάλει αυτό, με καρδιά και ψυχή.»
,ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πανόπουλος.

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.