Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέτσας για το συγχρωτισμό στη φιέστα του Ολυμπιακού: «Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό» (video)

Πέτσας για το συγχρωτισμό στη φιέστα του Ολυμπιακού: «Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2020 00:00
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας χαρακτήρισε καταδικαστέο το συνωστισμό που δημιουργήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και τόνισε πως «ελπίζουμε για είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό».

Τη νύχτα… μέρα έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκαν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στους δρόμους του Πειραιά για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 45ο πρωταθλήματος. Οι εικόνες συνωστισμού σε εποχή πανδημίας προκάλεσαν αντιδράσεις και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν:

«Είναι μια εικόνα η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Όλες στις περιπτώσεις στο παρελθόν που έχουμε δει συγχρωτισμό, έχουμε καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα και γι αυτό το λόγο έχουμε πάρει και μέτρα περιορισμού τέτοιου είδους εκδηλώσεων με τελευταία την απόφαση μας για την απαγόρευση των πανηγυριών. Δεν είναι εικόνα που θέλουμε να δίνουμε ξεκάθαρα κι αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει για το μέλλον. Ελπίζουμε για είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό», ανέφερε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.