Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια Αλαφούζου, στον «αέρα» ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια Αλαφούζου, στον «αέρα» ο Δώνης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/6/2020 02:11
Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι εξόργισαν τον Γιάννη Αλαφούζου κι ενδεχομένως η θητεία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «πράσινων» να ολοκληρωθεί πριν το φινάλε των πλέι οφ.

Ο Δώνης μετά την ήττα των «πράσινων» από τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-0 είπε:

««Είναι δύσκολο σημείο για την ομάδα. Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη. Αυτό που έβγαινε προς τα έξω, η υγεία, δεν υπάρχει πλέον. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πολλά λάθη και ο αντίπαλος ήταν ανώτερος»».

Για το πειθαρχικό παράπτωμα του Εμάνουελ Ινσούα υπογράμμισε:

«Το γενικότερο κλίμα. Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση για τον Ινσούα. Είναι λογικό ο κάθε άνθρωπος να έχει νεύρα. Είναι πολύ εύκολο να λέγονται φήμες ανυπόστατες. Όλα τα παιδιά που νιώθουν ότι δεν θα συνεχίσουν, βρίσκονται σε μία νευρικότητα. Όλο αυτό επηρεάζει και τα παιδιά που θα συνεχίσουν στην ομάδα. Θα δούμε πως θα διαχειριστούμε γιατί έχουμε ακόμα πολλά ματς. Πρέπει να τα διαχειριστούμε με έναν κατάλληλο τρόπο διότι υπάρχει ένας σύλλογος που λέγεται Παναθηναϊκός».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα:

«Δεν μπορώ να απαντήσω στο πως φτάσαμε εδώ πέρα. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν διαχειριστεί την κατάσταση διαφορετικά, υπάρχει συμφωνία με τα παιδιά που τελειώνει το συμβόλαιό τους. Μπορεί κάποιος να το βλέπει πως δεν υπάρχει στόχος, όμως για μένα δεν μπορεί να λειτουργείς έτσι όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε όμως όσο μπορούμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κερδίσει μέσα από μία διαδικασία δύο ετών».

Όλα αυτά ενόχλησαν τον Γιάννη Αλαφούζο και πλέον μοιάζει πολύ πιθανό το σενάριο να απομακρυνθεί ο Έλληνας τεχνικός από τη θέση του, πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι οφ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ενημερώσει τον Δώνη μέσω επιστολής για το φινάλε της συνεργασίας τους.

Μένει να φανεί αν θα ακολουθηθεί το αρχικό πλάνο και ο έμπειρος τεχνικός θα φύγει μετά το τέλος των πλέι οφ ή θα υπάρξει διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών νωρίτερα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.