Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/6/2020 23:29
Σκοράροντας δύο γρήγορα γκολ κι ένα στο φινάλε, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με αυτό το «τρίποντο» στους 75 βαθμούς κι απέχουν 19 από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που μοιράζονται τη 2η θέση. Στον αντίποδα οι «πράσινοι» έμειναν στους 46 βαθμούς και την 4η θέση, έχοντας διαφορά οκτώ πόντων από τον Άρη ο οποίος είναι 5ος.

Δυνατό ξεκίνημα και γρήγορα γκολ

Ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος με κεφαλιά του Κουρμπέλη στο 2ο λεπτό, όμως ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Γκιγιέρμε να σουτάρει υπέροχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Διούδη.

Οι «πράσινοι» πλησίασαν στην ισοφάριση αλλά ο Μπα έδιωξε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη στο 19'. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Αφού άλλαξαν την μπάλα 22 φορές και πέρασε από τα πόδια όλων των παικτών της ενδεκάδας, τελικά πήγε στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ελαμπντελαουί και ωραίο σουτ του Ελ Αραμπί.

Ο ρυθμός έπεσε και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Προσπάθησε ο Παναθηναϊκός, τρίτο γκολ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν φανερό ότι είχε ήδη στο μυαλό του και τον επαναληπτικό ημιτελικό της προσεχούς Τετάρτης (24/6) με τον ΠΑΟΚ όπου θα κληθεί να ανατρέψει την ήττα με 3-2 στην Τούμπα.

Οι «πράσινοι» πήραν τον έλεγχο αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Οι Πειραιώτες φρόντισαν να παίξουν προσεκτικά ούτως ώστε να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να μπουν ξανά στο ματς.

Λίγο πριν το φινάλε η κεφαλιά του Καμπετσή έφυγε μόλις άουτ και δεν έγινε το 2-1. Στις καθυστερήσεις ο Καφού μ' ένα υπέροχο πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.