Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή στο 90+1' ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή στο 90+1' ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2020 22:33
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ανατροπή (3-1) τον ΌΦΗ στην Τούμπα, γυρνώντας το παιχνίδι με πέναλτι του Άκπομ στο 90+1’. Προηγήθηκαν με Νέιρα (49’) οι Κρητικοί, ισφοάρισε προσωρινά ο 18χρονος Τζόλης (58’), ενώ ο Ελ Καντουρί διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90+9’.

Έστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του νίκη στα πλει-οφ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-1 του ΌΦΗ στην Τούμπα και προσπέρασε προσωρινά με +1 την ΑΕΚ στην 2η θέση.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη, ενώ την ίδια ώρα δεν επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις. Ωστόσο η μόνη ευκαιρία που δημιούργησαν οι Κρητικοί ήταν με ένα απευθείας φάουλ του Νέιρα που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι… φάνηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο τελευταίο πεντάλεπτο, έχοντας τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 40’ ο Ελ Καντουρί σημάδεψε το δοκάρι, στο 44’ ο Μάτος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Άκπομ μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν το γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους και στο ξεκίνημα της επανάληψης πήραν αυτοί το προβάδισμα. Στο 49’ ο Στάικος έκανε το σουτ, ο Πασχαλάκης δεν απομάκρυνε καλά και ο Νέιρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Φερέιρα έριξε στο παιχνίδι Σβιντέρσκι και Τζόλη, με τον τελευταίο να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Στο 58’ ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα και ο 18χρονος με όμορφο τελείωμα στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1. Ο βοηθός Δημόπουλος αρχικά σήκωσε την σημαία υποδεικνύοντας λανθασμένα οφσάιντ, ωστόσο ο Φωτιάδης μέτρησε κανονικά το τέρμα μετά από χρήση του VAR. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, που όσο περνούσαν τα λεπτά πίεζαν όλο και περισσότερο για την ανατροπή. Στο 66’ ο Ουάλι απέκρουσε το σουτ του Ελ Καντουρί, ενώ στο 72’ ο Νέιρα έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Σβιντέρσκι.

Στο 86’ ο Ουάλι πραγματοποίησε ακόμα μια επέμβαση σε σουτ του Μαουρίσιο, όμως στο επόμενο λεπτό ο Νάστος υπέπεσε σε ένα αχρείαστο πέναλτι για κράτημα στον Άκπομ και ο Άγγλος με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-1. Ο ΌΦΗ δεν κατάφερε να βρει απάντηση και στο 90+9’ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη. Μετά από εξαιρετική πάσα του Τζόλη, ο Σβιντέρσκι έκανε το σουτ, ο Ουάλι απομάκρυνε αλλά ο Ελ Καντουρί ήταν στη φάση και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.