Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λειψία, "αυτοκτόνησε" η Λεβερκούζεν, πιο κοντά στον υποβιβασμό η Βέρντερ (video)

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λειψία, "αυτοκτόνησε" η Λεβερκούζεν, πιο κοντά στον υποβιβασμό η Βέρντερ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/6/2020 19:16
Μία στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος στη Γερμανία, τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν. Με τη Μπάγερν Μονάχου ήδη πρωταθλήτρια, επικράτησε 3-1 εντός της Φράιμπουργκ, η Ντόρτμουντ κλείδωσε τη 2η θέση κερδίζοντας τη Λειψία (2-0) αλλά την ίδια ώρα η Λεβερκούζεν έχασε στο Βερολίνο από τη Χέρτα (2-0 και χάρισε στην ομάδα του Νάγκελσμαν μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή το σύνολο του Μπος υπέπεσε σε τρομερό στραβοπάτημα και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση.

Κερδισμένη της αγωνιστικής η Γκλάντμπαχ που πέρασε με το διπλό από την έδρα της Πάντερμπορν και κρατάει πλέον στα χέρια της την 4η θέση. Μεγάλη χαμένη η Βέρντερ Βρέμης καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Μάιντζ (3-1) και πλέον μοιάζει πολύ δύσκολο να πάρει τη θέση που οδηγεί στη μπαράζ καθώς υπολείπεται 2 βαθμούς από την Φορτούνα, η οποία ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με την Άουγκσμπουργκ (1-1).

Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ επικράτησαν των Σάλκε (1-4) και Ουνιόν Βερολίνου (4-0) αντίστοιχα και το μόνο που μένει πλέον είναι να ξεκαθαρίσει ποιος θα τερματίσει στην 6η και ποιος στην 7η θέση. Κολωνία και Άιντραχτ ήρθαν ισόπαλες (1-1) σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον βαθμολογικά.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:

Χέρτα-Λεβερκούζεν:2-0



Λειψία-Ντόρτμουντ:0-2



Χόφενχαϊμ-Ουνιόν Βερολίνου:4-0



Φορτούνα Ντίσελντορφ-Άουγκσμπουργκ:1-1



Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ:3-1



Μάιντζ-Βέρντερ Βρέμης:3-1



Σάλκε -Βόλφσμπουργκ:1-4



Παντερμπορν-Γκλάντμπαχ :1-3


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.