Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Σοκ με Μίσιτς, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

ΠΑΟΚ: Σοκ με Μίσιτς, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/6/2020 11:44
Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ καθώς ο Γιόζιπ Μίσιτς διεγνώσθη με κύστη στη βουβωνική χώρα, θα μπει στο χειρουργείο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Χωρίς έναν από τους καθοριστικότερους του παίκτες θα χρειαστεί να πορευτεί ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς ο Γιόζιπ Μίσιτς διεγνώσθη με κύστη στη βουβωνική χώρα και θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Κροάτης μέσος υποβλήθηκε στις καθιερωμένες εξετάσεις οι οποίες όμως έδειξαν το πρόβλημα στην βουβωνική χώρα που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραταχθεί χωρίς ίσως τον καλύτερο του φετινό παίκτη στα υπόλοιπα παιχνίδια των play offs αλλά και στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και στην κλινική εξέταση ο Κροάτης διαπιστώθηκε πως έχει μια κύστη στη βουβωνική χώρα και την προσεχή εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί στους αγώνες που απομένουν για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.