Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λανσάρει εικονική εξέδρα η Άαρχους: Πάνω από 10.000 έχουν κλείσει εισιτήριο

Λανσάρει εικονική εξέδρα η Άαρχους: Πάνω από 10.000 έχουν κλείσει εισιτήριο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2020 22:48
Γιγαντοοθόνες που θα προβάλουν οπαδούς σε live μετάδοση θα υπάρχουν στο γήπεδο της Άαρχους για την αναμέτρηση με την Ράντερς. Πάνω από 10.000 κόσμος έχει κλείσει δωρεάν εισιτήριο!

Το πρωτάθλημα της Δανίας ξεκινάει ξανά την Πέμπτη (28/5) και μπορεί τα παιχνίδια να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η Άαρχους βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο ώστε να δημιουργήσει θερμό κλίμα στο γήπεδο εν όψει της αναμέτρησης με την Ράντερς.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο της έχουν τοποθετηθεί τρεις γιγαντοοθόνες, η μία στο κέντρο για τους οπαδούς της Άαρχους και δύο ακόμα, για τους οπαδούς της Ράντερς και τους ουδέτερους φιλάθλους. Οι γιγαντοοθόνες θα δείχνουν ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Zoom τους οπαδούς που έχουν κλείσει το δωρεάν εισιτήριο τους.

Μέχρι στιγμής 10.000 άνθρωποι έχουν κλείσει θέση για την αναμέτρηση! Να σημειωθεί πως ο καθένας δεν θα μπορεί να κάνει ότι θέλει και αν προκύψει μια ανάρμοστη συμπεριφορά, τότε θα αποκλειστεί από τους υπεύθυνους. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν 50 moderators που θα επιβλέπουν τη συμπεριφορά των οπαδών στις οθόνες τους.

«Οι κανόνες είναι στο ίδιο πνεύμα με αυτούς στο γήπεδο. Έχει να κάνει με το να χρησιμοποιούμε σωστή γλώσσα και να συμπεριφερόμαστε σωστά. Φυσικά κάποιος δε μπορεί να βγει γυμνός ή να κάνει ρατσιστικά σχόλια. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε σωστά, σα να βρισκόμαστε στο γήπεδο. Είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι φορέσουν φανέλα της Μπρόντνμπι αρκεί να μην παραβιάσουν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς» δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Άαρχους, Σόρεν Χόιλουντ Κάρλσεν.
Λανσάρει εικονική εξέδρα η Άαρχους: Πάνω από 10.000 έχουν κλείσει εισιτήριο
Φωτογραφία:Axel Schütt

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.