Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Πιόντεκ «πλήγωσε» την Λειψία (highlights)

Ο Πιόντεκ «πλήγωσε» την Λειψία (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2020 22:15
Με πέναλτι του Πιόντεκ στο 82’ η Χέρτα του Μπρούνο Λαμπαντία απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην έδρα της Λειψίας και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πιάσουν την Ντόρτμουντ στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ακόμα μια βαθμολογική απώλεια στα τελευταία παιχνίδια για την Λειψία, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Χέρτα στην έδρα της. Αυτή ήταν η 4η ισοπαλία για τους «ταύρους» στα 5 τελευταία και έτσι βρέθηκαν στο -2 από την 2η Ντόρτμουντ. Στον αντίποδα, οι Βερολινέζοι συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Λαμπαντία στον πάγκο τους, περνώντας στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Η Χέρτα πατούσε καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με πλασέ στην κίνηση από τον Γκρούλιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Λειψία απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο 24’, καθώς ο Κλόστερμαν βρήκε δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 41’ είχαν καλή στιγμή με τον Ιμπίσεβιτς, ο οποίος έκανε κακό τελείωμα από καλή θέση. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τη Λειψία όταν στο 63’ ο Χάλστενμπεργκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όμως πέντε λεπτά μετά ο Γιάρσταιν έχασε τη μπάλα από τα χέρια του μετά από μακρινό σουτ του Σικ και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του για το 2-1!

Η ομάδα του Λαμπαντία επιχείρησε στα εναπομείναντα λεπτά να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 81’ κέρδισε πέναλτι με τον Κούνια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πιόντεκ, ο οποίος δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.