Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη… ανάσας για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Νίκη… ανάσας για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2013 22:32
Με γκολ του Μπέργκ στο 65’, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες στην Σούπερ Λιγκ μετά από 4 παιχνίδια. Με δέκα παίκτες από το 46’ οι φιλοξενούμενοι χάρη στην αποβολή του Σαβίσγια.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζονταν επειγόντως τη νίκη ώστε να πάρει ανάσα. Και την πήρε χάρη στο ωραίο γκολ του Μπέργκ στο 65ο λεπτό, με τον Σουηδό φορ να διαμορφώνει το τελικό 1-0, το οποίο επέτρεψε στους «πρασίνους» να επιστρέψουν στις νίκες μετά το «τρίποντο» της πρεμιέρας απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν εντυπωσίασαν για ακόμα ένα παιχνίδι με την απόδοση τους, καθώς στο πρώτο μέρος είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του ΟΦΗ, ο οποίος μάλιστα απείλησε στο 18’ με τον Κουτσιανικούλη.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες χάρη στην αποβολή του Σβασίγια στο 46’ και εν τέλει ο Παναθηναικός βρήκε τη λύση στο σκοράρισμα, με τον Μπέργκ να κάνει το 1-0 στο 65’.

Ο Σουηδός φορ συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Ατζαγκούν και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Δασκαλάκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο, με τον Παναθηναϊκό να κρατάει τη νίκη ως το φινάλε

Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι και οι «πράσινοι», καθώς ο Ρισβάνης αποβλήθηκε στο 83’ με δεύτερη κίτρινη.

Οι συνθέσεις:


Παναθηναϊκός: Καπίνος, Μαρινάκη (72' Σίλντενφελντ), Νάνο, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ατζαγκούν, Ζέκα (60' Ντίνας), Αμπεΐντ, Μπεργκ, Πράνιτς (79' Μέντες).

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Κουτσιανικούλης (75' Κάλαϊτζιτς), Παπάζογλου, Εντουάρντο (54' Ζόρο), Ζβασίγια, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μίλιαζες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.