Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε αλλά δεν ικανοποίησε η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε αλλά δεν ικανοποίησε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2013 21:29
Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι, η οποία δεν ικανοποίησε με την απόδοση της, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της γειτόνισσας Φούλαμ, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι η Τσέλσι, η οποία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στην άμυνα της Φούλαμ, ωστόσο εν τέλει κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες χάρη στα γκολ των Οσκάρ (51’) και Μίκελ (84’).

Μάλιστα, η ιστορία του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική εάν ο Μπεντ δεν έχανε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο 13’, με τον Τσεχ να νικάει τον Άγγλο επιθετικό!

Αξίζει να σημειωθεί πως μερίδα των οπαδών της ομάδας αποδοκίμασε το σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο στη λήξη του πρώτου μέρους όταν το σκορ ήταν στο 0-0.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάτα (!) κίνηση που επιβεβαιώνει πως ο Μουρίνιο δεν υπολογίζει στον Ισπανό άσο, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκούρασε τον Νταβίντ Λουίζ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρεζ, Μίκελ, Σούρλε (80’ Λάμπαρντ), Όσκαρ, Αζάρ (85’ Ντε Μπρούιν), Ετό (64’ Τόρες)

Φούλαμ: Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Χάνγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον, Νταφ (64’ Τααράμπτ), Σίντουελ, Πάρκερ, Κατσάνικλιτς (72’ Μέσκα), Κασάμι (85’ Ρονταγέγκα), Μπεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.