Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το Άνφιλντ η Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το Άνφιλντ η Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2013 19:14
Το αήττητο της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα έλαβε τέλος στο «Άνφιλντ», με την Σαουθάμπτον να παίρνει τη νίκη με 1-0 και να υποχρεώνει τους γηπεδούχους στην πρώτη τους ήττα τη φετινή σεζόν.

Λίβερπουλ από τα… περσινά θύμισε η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς απέναντι στη Σαουθάμπτον, καθώς οι «κόκκινοι» απογοήτευσαν -κυρίως στο δεύτερο μέρος- κόντρα στους «Άγιους», οι οποίοι πήραν τη νίκη χάρη στη κεφαλιά του Ντέγιαν Λόβρεν στο 52’ έπειτα από κόρνερ.

Να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Στάριτζ στο 32’ έπειτα από ανατροπή του Λόβρεν στην περιοχή, ενώ ο Τζέραρντ δέκα λεπτά νωρίτερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με απευθείας φάουλ, ωστόσο ο Μπόρουτς πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση και κατάφερε να διώξει.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά καθώς το γκολ έδωσε… φτερά στη Σαουθάμπτον η οποία ήταν πιο απειλητική και θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ εφόσον δεν βρίσκονταν σε εξαιρετική ημέρα ο Σάιμον Μινιολέ.

Επική ανατροπή για Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το Άνφιλντ η Σαουθάμπτον
Από την άλλη, η Έβερτον πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή στο φινάλε, επικράτησε με 3-2 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και έμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε δύο φορές με τέρματα των Μόρισον (31’) και Νόμπλ (76’), ωστόσο η Έβερτον κατάφερε να ισοφαρίσει και τις δύο φορές με τον Μπέινς, αρχικά στο 62’ και ύστερα στο 83’, ενώ στο 85’ ο Λουκάκου ύστερα από ασίστ του Μιραλάς διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τα «ζαχαρωτά», λυτρώνοντας την ομάδα του στο ντεμπούτο του με τη μπλε φανέλα.

Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με την Χαλ να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει με 3-2 την Νιούκαστλ, ενώ νίκη με 3-0 πήρε η Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Σάντερλαντ, με τον Μαυρία να αγωνίζεται στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας τη θέση του Τζιακερίνι στο 46’.

Νωρίτερα, η Άστον Βίλα πήρε «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Νόριτς, στην επιστροφή του Πολ Λάμπερτ ως εχθρός στο «Κάροου Ρόουντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.