Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκιρέλι: «Η Σέριε C δεν είναι σε θέση να παίξει»

Γκιρέλι: «Η Σέριε C δεν είναι σε θέση να παίξει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2020 21:44
Απογοητευμένος με την απόφαση της Ομοσπονδίας να γίνει επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σέριε C εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λίγκας, Φραντσέσκο Γκιρέλι.

Η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε την επανέναρξη των τριών πρώτων επαγγελματικών κατηγοριών στην Ιταλία, δίνοντας προθεσμία ολοκλήρωσης έως τις 20 Αυγούστου, ενώ έγινε επίσης γνωστό ότι τα πρωταθλήματα της σεζόν 2020-21 θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την απογοήτευση του προέδρου της Σέριε C, Φραντσέσκο Γκιρέλι, ο οποίος δήλωσε πως 60 γιατροί συλλόγων της κατηγορίας έχουν πει πως οι ομάδες δεν είναι σε θέση να παίξουν»:

Θα πρέπει να είμαι ειλικρινής εδώ, αυτό που συνέβη σήμερα στη συνάντηση της Ομοσπονδίας ήταν πολύ μακριά από το να το χαρακτηρίσω ικανοποιητικό. Η Σέριε C έχει συγκεκριμένη θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό υπάρχουν Σέριε A, B και C κατηγορίας. Δεν είμαστε σε θέση να παίξουμε, μας το έχουν πει 60 γιατροί συλλόγων, επομένως γιατί να είμαστε υποκριτές και να πούμε το αντίθετο;

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται να αναμορφωθεί στα ίδια του τα θεμέλια και στην κουλτούρα του. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε μέτρα υγείας και ασφάλειας και το νέο πρωτόκολλο είναι απλά πέρα από τους πόρους των περισσότερων συλλόγων Σέριε C. Θα το συζητήσω ξανά με τους προέδρους

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.