Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νταλγκλίς: «Πέτυχα και στην 2η θητεία μου στην Λίβερπουλ»

Νταλγκλίς: «Πέτυχα και στην 2η θητεία μου στην Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2013 21:50
Επιτυχημένη χαρακτήρισε τη δεύτερη θητεία του ως τεχνικός της Λίβερπουλ ο Κένι Νταλγκλίς ο οποίος μάλιστα ισχυρίστηκε πως η κατάκτηση του Λιγκ Καπ ήταν πιο σημαντικό από το να τερμάτιζε η ομάδα σε θέση που οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο παλαίμαχος άσος και θρύλος της Λίβερπουλ, ανέλαβε την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τον Ιανουάριο του 2011, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ το 2012 αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας την ίδια σεζόν. Ωστόσο η κακή πορεία των «κόκκινων» στο πρωτάθλημα (τερμάτισε 8η) ανάγκασε τη διοίκηση να του δείξει την πόρτα της εξόδου τον Μάιο του ίδιου έτους.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος με δηλώσεις του στη Mirror, ανέφερε πως η 2η θητεία του στην Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη, καθώς η ομάδα κατάφερε να κερδίσει τίτλο, κάτι που όπως ισχυρίστηκε είναι πιο σημαντικό από μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου:

«Αυτό που πετύχαμε το 2012 ήταν φανταστικό. Να κερδίζεις το Λιγκ Καπ και να φτάνεις ως τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ήταν κάτι μακριά από τις προσδοκίες μας. Ο κόσμος ωστόσο θα διαφωνήσει μαζί μου και θα πει ότι τερματίσαμε 8οι στη Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο πιστεύω ότι αξίζει να πετάξεις κάποιους βαθμούς για τρία ταξίδια στο «Γουέμπλει» (συμπεριλαμβάνει και τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Έβερτον).

Τα κύπελλα επηρέασαν την πορεία μας στο πρωτάθλημα, και στις μέρες μας θεωρείται μεγαλύτερη επιτυχία να τερματίζεις 4ος και να κερδίζεις θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το να βγαίνεις στην Ευρώπη είναι ίσως πιο σημαντικό, ωστόσο ποιος θυμάται το παιχνίδι που έδωσες για να βγεις 4ος;

Αντίθετα, η νίκη μας στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Κάρντιφ είναι κάτι που αξίζει να θυμάσαι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.