Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα: Ποια ομάδα θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ; Πόσα τέρματα θα σημειωθούν;

Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα: Ποια ομάδα θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ; Πόσα τέρματα θα σημειωθούν;

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/5/2020 15:39
Η Μπουντεσλίγκα ανοίγει και πάλι τις πύλες της αυτό το Σαββατοκύριακο, όντας το πρώτα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ντόρτμουντ και Σάλκε έρχονται αντιμέτωπες το Σάββατο 16/5 στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται στο Βερολίνο την Κυριακή 17/5 απέναντι στην Ουνιόν. Δείτε όλα τα ειδικά στοιχήματα από τη Novibet.

Η Μπουντεσλίγκα «ανοίγει» και επίσημα τις πόρτες της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με έξι παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο, 16 Μαΐου, δύο για την Κυριακή 27 Μαΐου και ένα για τη Δευτέρα 28 Μαΐου.Εκτός από τις αποδόσεις στα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής, η Novibet έχει ετοιμάσει και αρκετά ειδικά στοιχήματα για την 1η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στα ειδικά στοιχήματα ξεχωρίζει η αγορά για το σύνολο των παιχνιδιών της αγωνιστικής τα οποία θα λήξουν με Over 2.5 γκολ. Από το σύνολο των 10 παιχνιδιών το Over 5.5 προσφέρεται σε 1.80 απόδοση ενώ το Under 5.5 σε 1.95

Ενδιαφέρον προκαλεί και η αγορά «Ομάδα με τα περισσότερα γκολ». Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου και προσφέρεται σε απόδοση 3.00 για να σκοράρει τα περισσότερα γκολ στην 26η αγωνιστική. Η 3η της βαθμολογίας Λειψία υποδέχεται την Φράιμπουργκ και προσφέρεται σε απόδοση 5.25 ενώ ακολουθούν οι Ντόρτμουν (6.75) και Λεβερκούζεν (9.00).

Τα ειδικά στοιχήματα συνεχίζουν με τα «Συνολικά Γκολ Αγωνιστικής». Να σημειωθούν πάνω από 26 γκολ, δηλαδή το Over 26.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.85, ενώ το Under 26.5 σε απόδοση 1.90.

Τέλος, για την 26η Αγωνιστική προσφέρεται ο στοιχηματισμός «Συνολικά Κόρνερ». Να εκτελεστούν Over 92.5 κόρνερ σε ολόκληρη την αγωνιστική δίνεται σε απόδοση 1.85 ενώ το Under 92.5 κόρνερ σε απόδοση 1.90.

Δείτε εδώ στατιστικά, βαθμολογίες και πρώτους σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.

*Οι αποδόσεις που αναγράφονται είναι αυτές που βρίσκονταν στην στοιχηματική πλατφόρμα την ώρα της δημοσίευσης του κειμένου