Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουρουγουάη-Βολιβία με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις και Live Stream στην Betsson

Ουρουγουάη-Βολιβία με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις και Live Stream στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/6/2024 17:22
Η δράση δεν σταματά στο Copa America 2024 και στο προσκήνιο έρχεται μια από τις υποψήφιες διεκδικήτριες του τροπαίου. Στο «MetLife Stadium» του Νιού Τζέρσεϊ η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τη Βολιβία τα ξημερώματα της Παρασκευής (04:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου C της διοργάνωσης. Η Ουρουγουάη πάει για το δύο στα δύο στο γκρουπ, ενώ η Βολιβία ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.Για το Ουρουγουάη – Βολιβία οι αποδόσεις παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί. Συγκεκριμένα,ο άσος της Ουρουγουάης προσφέρεται στο 1,13** και το διπλό της Βολιβίας βρίσκεται στο 23,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. Επίσης στην Betsson βλέπεις ζωντανά τις αναμετρήσεις του Κόπα Αμέρικα με Live Stream!

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Ουρουγουάη – Βολιβία τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρη θέση και αν μη τι άλλο οι διαφορές στις τιμές αναδεικνύουν και τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και δεν είναι μόνο τα στατιστικά του τελευταίου διαστήματος εκείνα που τονίζουν το χάσμα που τις χωρίζει, αλλά και η παράδοση με την Ουρουγουάη να έχει 31 νίκες κόντρα στη Βολιβία με 113-35 γκολ σε σύνολο 46 αγώνων.

Η Ουρουγουάη άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Copa America 2024 με νίκη 3-1 επί του Παναμά. Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα προηγήθηκε στο 16' με τον Μάξι Αραούχο και «κλείδωσε» το τρίποντο χάρις στα γκολ των Ντάρβιν Νούνιες (85') και Ματίας Βίνια (90'+1'). Ο Παναμάς μείωσε στις καθυστερήσεις. Τώρα, πάει για τη δεύτερη νίκη και να αγκαλιάσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Το ενδεχόμενο να επικρατήσει με ακριβές σκορ 3-0 ανεβαίνει στο 7,10** (από 5,90) με τις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson και ο συνδυασμός άσος & Over 3,5 γκολ φτάνει στο 2,65** (από 2,41). Στο 2,60** (από 2,10) δίνεται το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Μπρίαν Ροντρίγκες και το να δώσει ασίστ ο Ναϊτάν Νάντες βρίσκεται στο 3,30** (από 3,00).

Η Βολιβία, από την πλευρά της, ηττήθηκε με 2-0 από τις ΗΠΑ. Μπήκε νωθρή και το πλήρωσε καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Έπειτα από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε δεν συνήλθε και δέχθηκε ακόμη ένα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Μετά την ανάπαυλα, τουλάχιστον, εμφανίστηκε πιο μαχητική και δεν επέτρεψε στους Αμερικανούς να μετουσιώσουν κι άλλες ευκαιρίες τους σε γκολ. Τώρα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους «8». Το Over 3,5 γκολ πιάνει το 2,50** (από 2,29) και το goal/goal ανταμείβει με 2,75** (από 2,50).

01:00 Παναμάς – ΗΠΑ

Νωρίτερα, στο «Mercedes-Benz Stadium» της Ατλάντα κοντράρονται ο Παναμάς με τις ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Group C. Ο Παναμάς θέλει να ανοίξει λογαριασμό, με τις ΗΠΑ να αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους και να δουν στον ορίζοντά τους την προημιτελική φάση.

Για το Παναμάς – ΗΠΑ οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στους Αμερικανούς. Ο άσος του Παναμά προσφέρεται στο 8,60** και το διπλό των ΗΠΑ το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,38** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event.

Ενόψει του αγώνα Παναμάς – ΗΠΑ να σημειώσουμε πως τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Οι ΗΠΑ είναι γεμάτες με ενθουσιασμό για το τί μπορούν να πετύχουν στη διοργάνωση κι επιπλέον η παράδοση δείχνει πως έχουν πάρει τον «αέρα» του Παναμά. Σε 26 αναμετρήσεις στο παρελθόν νίκησαν 17 φορές!

ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Ο Παναμάς είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο ανταγωνιστική υπό την καθοδήγηση του άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου Τόμας Κρίστιανσεν. Στην πρεμιέρα της, όμως, φάνηκε πως απέχει ακόμη αρκετά από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Ουρουγουάη. Οι ΗΠΑ, θεωρητικά, είναι περισσότερο στα μέτρα της κι επιπλέον λόγω της αντιπαλότητα που έχει κάθε ομάδα της περιοχής με τους Αμερικανούς, αναμένεται να δώσει κάτι παραπάνω αφού βρίσκεται και με την πλάτη στον τοίχο. Το Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 3,55** (από 3,24).

Στη μεριά των ΗΠΑ τα πάντα έχουν αλλάξει μέσα σε διάστημα μερικών ημερών. Από εκεί που ο ουρανός έμοιαζε να πέφτει στα κεφάλια τους αφού έχασαν με 5-1 σε φιλικό ματς από την Κολομβία, τώρα, κάνουν όνειρα για το τρόπαιο. Τι μεσολάβησε; Μια ισοπαλία 1-1 σε φιλικό ματς με τη Βραζιλία και μια μεστή, πειστική εμφάνιση στη νίκη με 2-0 επί της Βολιβίας για την πρώτη αγωνιστική του Copa America 2024. Ο Κρίστιαν Πούλισιτς άνοιξε το σκορ στο 3' και το έκλεισε ο Φόλαριν Μπάλογκουν στο 44'. Πλέον, δεν υπάρχουν καν παράπονα για τον κόουτς Γκρεγκ Μπερχάλτερ που συνήθως είναι κόκκινο πανί για τους οπαδούς. Οι οποίοι ελπίζουν να δουν και τα άλλα αστέρια της ομάδας να λάμπουν.

Ανάμεσά τους και ο φορ Ρικάρντο Πέπι, που δίνεται στο 2,70** (από 2,25) να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης. Και με την ομάδα του φαβορί, να σημειώσουμε ότι η επιλογή ημίχρονο/τελικό: Χ/2 προσφέρεται στο 4,45** (από 4,05) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ