Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Πάρντιου από την Ντεν Χάαγκ μετά τη διακοπή της Ερεντιβίζιε

Τέλος ο Πάρντιου από την Ντεν Χάαγκ μετά τη διακοπή της Ερεντιβίζιε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2020 21:36
Παρελθόν από τον πάγκο της Ντεν Χάαγκ αποτελεί ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ολλανδική ομάδα μετά την οριστική διακοπή της Ερεντιβίζιε.

Χώρισαν οι δρόμοι του Άλαν Πάρντιου με την Ντεν Χάαγκ. Ο Άγγλος τεχνικός ανέλαβε την ολλανδική ομάδα τον Δεκέμβριο του 2019 έχοντας στόχο να την απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις, ωστόσο σε 8 παιχνίδια είχε μόλις 1 νίκη (1-3-4).

Μετά από 26 αγωνιστικές η Ντεν Χάαγκ βρίσκονταν στην προτελευταία θέση και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο σώθηκε, αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά λόγω του κορωνοϊού και καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον 58χρονο και μερικές ημέρες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, 10 οπαδοί της ομάδας έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και έβγαλαν δικό τους πινακάκι για να δώσουν οδηγίες (!) στους ποδοσφαιριστές.

Ο ίδιος πάντως προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα δε δέχτηκε το μπόνους των 100 χιλ. λιρών για την παραμονή της ομάδας και πρότεινε τα χρήματα να δοθούν σε μέλη του σταφ του συλλόγου που δεν πληρώνονται αυτό τον καιρό όπως και στο ολλανδικό σύστημα υγείας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.