Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολλανδία: Απαγορεύθηκαν όλοι οι αγώνες μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου

Ολλανδία: Απαγορεύθηκαν όλοι οι αγώνες μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2020 20:41
Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε ανακοίνωσε ότι όλες οι εκδηλώσεις στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου και των αγώνων ποδοσφαίρου με ή χωρίς κεκλεισμένων των θυρών, δε θα διεξαχθούν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ζήτησε απ' όλες τις Ομοσπονδίες να προχωρήσουν το πλάνο επανέναρξης των παιχνιδιών εφόσον φυσικά αυτό επιτρέπεται από την εξάπλωση του φονικού Covid-19. Παρόλα αυτά, στην Ολλανδία όλα δείχνουν ότι τα φετινά πρωταθλήματα δε θα ολοκληρωθούν.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε όλες οι εκδηλώσεις στη χώρα ακυρώνονται μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος μάλιστα απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν αγώνες ποδοσφαίρου ακόμα και αν αυτοί διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

«Δεν θα υπάρχει επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρκ Ρούτε.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετικά με το τι θα γίνει στην Ερεντιβίζιε. Αυτή τη στιγμή Άγιαξ και Άλκμααρ ισοβαθμούν στην κορυφή, με τον «Αίαντα» να υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς τερμάτων. Επίσης παραμένει ερωτηματικό το τι θα γίνει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και το αν θα υπάρξουν υποβιβασμοί και προβιβασμοί.

Αυτή τη στιγμή τα επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ολλανδία ανέρχονται στα 34.134, με 3916 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.