Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάραγκερ: «Δεν έχει σέντερ φορ κλάσης η Τσέλσι και… φαίνεται»

Κάραγκερ: «Δεν έχει σέντερ φορ κλάσης η Τσέλσι και… φαίνεται»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2013 18:46
Στην έλλειψη σέντερ φορ κλάσης χρέωσε τα άσχημα αποτελέσματα της Τσέλσι ο Τζέιμι Κάραγκερ, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως παίζει σε κάθε αγώνα με 10 παίκτες.

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ ο οποίος έχει πλέον αναλάβει καθήκοντα τηλεσχολιαστή στο «skysports», κλήθηκε να σχολιάσει τι φταίει στην Τσέλσι για την ήττα-σοκ με 1-2 από την Βασιλεία στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ίδιο να χρεώνει το πρόβλημα στην έλλειψη ποιοτικού επιθετικού στο ρόστερ των «μπλε»:

«Κάθε φορά που βλέπω την Τσέλσι, είναι σαν να παίζει με 10 παίκτες. Όσους παίκτες και να έχεις στο γήπεδο, εάν δεν έχεις έναν σέντερ φορ κλάσης, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις», δήλωσε ο Κάραγχερ ο οποίος ουσιαστικά χαρακτήρισε άσχημη την εμφάνιση του Σάμουελ Ετό που ξεκίνησε βασικός στη χθεσινή αναμέτρηση με τους Ελβετούς.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ο Μουρίνιο τα έχει προσπαθήσει όλα. Ακόμα και να παίξει χωρίς κλασσικό επιθετικό στο «Όλντ Τράφορντ». Έχει προσπαθήσει τα πάντα, αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει τίποτα».

Να σημειωθεί πως η Τσέλσι έψαχνε όλο το καλοκαίρι για την αγορά επιθετικού, έχοντας στρέψει το ενδιαφέρον της στον Γουέιν Ρούνει, ωστόσο μετά τα συνεχόμενα «όχι» της Γιουνάιτεντ, απέκτησε τον Σάμουελ Ετό από την Ανζί, με τον Καμερουνέζο να μην έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.