Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο χειρουργείο ο Άντριαν, ανανέωσε ως το 2017 ο Τουράν

Στο χειρουργείο ο Άντριαν, ανανέωσε ως το 2017 ο Τουράν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2013 18:27
Πλήγμα με Άντριαν Λόπεζ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» υπέστη κάταγμα ζυγωματικού στο χθεσινό παιχνίδι της με τη Ζενίτ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 25χρονος άσος αποχώρησε ως τραυματίας στο 78ο λεπτό στη χθεσινή νίκη της Ατλέτικο με 3-1 απέναντι στην Ζενίτ, και όπως έγινε γνωστό θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς υπέστη κάταγμα στο δεξιό ζυγωματικό.

Να σημειωθεί πως η ισπανική ομάδα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός ο Ισπανός φορ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ανανέωσε ο Τουράν


Στο χειρουργείο ο Άντριαν, ανανέωσε ως το 2017 ο Τουράν
Μια μέρα μετά την εξαιρετική εμφάνιση του στην αναμέτρηση με τη Ζενίτ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Αρντά Τουράν μέχρι το 2017!

Ο Τούρκος μέσος ο οποίος στη χθεσινή αναμέτρηση με τους Ρώσους πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, έβαλε σήμερα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» το οποίο τον «δένει» στην Μαδρίτη ως το 2017!

«Μετά από δύο χρόνια στην Ατλέτικο νιώθω μέλος αυτής της οικογένειας. Χαίρομαι πολύ που έμεινα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.