Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

PesPro Nations League: Μία νίκη και μία ήττα για την Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία (video)

PesPro Nations League: Μία νίκη και μία ήττα για την Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2020 23:25
Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της Εθνικής Ελλάδας PES απέναντι στην αντίστοιχη της Αγγλίας για την 3η αγωνιστική του Pes Pro Nations League. Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 3-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι αλλά στη συνέχεια πήρε … ρεβάνς επικρατώντας με 4-2 εντός έδρας.

Όπως και κόντρα στην Πολωνία, η Εθνική Ελλάδας PES σημείωσε μία νίκη και μία ήττα απέναντι στην Αγγλία. Η «γαλανόλευκη» έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα eSoccer, Pes Pro Nations League 10v10.

Στο πρώτο παιχνίδι η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 3-2 εκτός έδρας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε το προβάδισμα στο 31’ με τον Μασούρα, ενώ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο στο πρώτο ημίχρονο από την αγγλική ομάδα. Στο 59’ τα «τρία λιοντάρια» ισοφάρισαν με τον Στέρλινγκ στην πρώτη τους φάση, αλλά πέντε μετά ο Κουλούρης έκανε το 2-1 μετά από ωραία συνεργασία των Ελλήνων χειριστών. Ωστόσο στο 74’ ο Ντάιερ ισοφάρισε το 2-2 μετά από κόντρες στην περιοχή και στο 90+1’ η αγγλική ομάδα ολοκλήρωσε την ανατροπή με σουτ του Μπάρκλεϊ έξω από την περιοχή. 3 σουτ στο στόχο, 3 γκολ είχε η αγγλική ομάδα.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Ελλάδα πήρε τη ρεβάνς, παίρνοντας τη νίκη με 4-2 εντός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τη «γαλανόλευκη», αφού στο 3’ οι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Στέρλινγκ. Στο 20’ ο Δώνης ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στο 33’ ένα λάθος της άμυνας επέτρεψε στον Ράσφορντ να κάνει το 1-2. Η ελληνική ομάδα δεν πτοήθηκε και με ωραίες συνεργασίες, έφερε… τούμπα το ματς με τους Δώνη (45+1’) και Μήτρογλου (54’). Η Αγγλία δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και στο 78’ ο Κουλούρης σκόραρε στην αντεπίθεση, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Το επίτευγμα της Εθνικής ομάδας είναι ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι τα παιχνίδια του τουρνουά δε διεξάγονται σε mode 85, αλλά με τα στατιστικά των παικτών όπως είναι στο PES 2020.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.