Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» Δώνη : «Υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας, ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης μου»

«Βόμβα» Δώνη : «Υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας, ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης μου»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/2/2020 17:30
Λίγες αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την έναρξη των play off ο Γιώργος Δώνης φρόντισε να ταράξει το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παραίτησης του μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας μίλησε για έλλειψη επικοινωνίας του ίδιου με τη διοίκηση ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα προσωπικό θέμα με οποιοδήποτε. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Βαγιαννίδη κάνοντας λόγο ακόμα και για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του τονίζοντας πως αν δεν λυθούν κάποια πράγματα θα σκεφτεί ακόμα και την αποχώρηση το καλοκαίρι.

Όσα δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκου:

Για τα όσα ακούγονται για τον Βέλεθ:«Πρώτα από όλα δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να σχολιάσω παίκτες παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και ειδικότερα στο στην Ελλάδα. Στη θέση αυτή έχουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, δεν είναι προτεραιότητα μας οι κεντρικοί αμυντικοί. Για μένα είναι μία αφορμή όλο αυτό και επειδή δεν είμαι απλά ένας προπονητής που ήρθε να βγάλει το ψωμί του στην ομάδα, αισθάνομαι την υποχρέωση επειδή είμαι παιδί της ομάδας να ενημερώνω τον κόσμο για κάποια θέματα.

Αυτά τα δύο χρόνια που είμαι εδώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να κοιτάξει η ομάδα ψηλά. Πιστεύω ότι όταν γίνονται λάθη στο παρελθόν θα πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Όταν αυτά επαναλαμβάνονται τότε η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Σε όλες τις μεγάλες και τις κανονικές ομάδες, αυτές χτίζονται με τα θέλω των προπονητών. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να δουλέψω την ομάδα να κάνω τις επιλογές για να πάμε σε ένα καλύτερο επίπεδο. Δεν είμαι εδώ για να ακολουθήσω τις επιλογές και τις ιδέες των άλλων. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις. Πρέπει να οδηγείται με σταθερότητα στην εξέλιξη. Το τι θα γίνει στο προσεχές μέλλον θα το δείξει ο χρόνος. Δεν έχει να κάνει αυτό με τον Βέλεθ, αφορά συγκεκριμένα τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Έχει να κάνει με πράγματα που ζω στην ομάδα, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτηση μου. Δεν αφήνω κανένα ενδεχόμενο παραίτησης, είμαι ξεκάθαρος και επειδή δεν θέλω να γίνουν λάθη του παρελθόντος, το ζήτημα αφορά την επικοινωνία του σταφ με τη διοίκηση της ομάδος.


Για την ανανέωση του Βαγιαννίδη: Δεν αφορά το μικρό, διαφωνώ στον τρόπο διαχείρισης τόσο από τον Τύπο όσο και από τη διοίκηση. Δεν μπορεί μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός να εγγυάται συμμετοχές σε νέες ποδοσφαιριστές. Μου φαίνεται αδιανόητο. Ο καθένας πρέπει να της κερδίσει με το σπαθί του, όπως το έκανα και εγώ όταν ήμουν 17-18. Δεν έχει να κάνει ούτε με τον Βαγιαννίδη, ούτε με τον Βέλεθ έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας. Για μένα όταν δεν εγγυάται η σταθερότητα υπάρχει πρόβλημα. Υπήρχαν κάποια θέματα τις τελευταίες μέρες που υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο της έλλειψης σεβασμού προς το πρόσωπο μου. Δεν υπάρχει καμία ειλλημένη απόφαση για όλα τα πράγματα υπάρχουν λύσεις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.