Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έρχεται στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Έρχεται στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
30/1/2020 12:47
Ο Σέρχιο Αραούχο όπως όλα δείχνουν αναμένεται να φορέσει για ακόμη μία φορά τα κιτρινόμαυρα καθώς ΑΕΚ και Λας Πάλμας τα έχουν βρει σε όλα για τη μεταγραφή του παίκτη.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή καθώς ο Σέρχιο Αραούχο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει και πάλι παίκτης του Δικεφάλου. Οι κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν όταν όμως και θα τοποθετηθεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ο Αραούχο εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο της ΑΕΚ μετά το ενδιαφέρον που εξέφρασε η Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο επιθετικό ωστόσο ακόμα να παραμένει στο ρόστερ.

Αυτό από ότι φαίνεται όμως δεν πτόησε την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ που προχώρησε σε συμφωνία με την Λας Πάλμας και έτσι ο "Τσίνο" είναι έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα. Δεν αποκλείεται ωστόσο μέχρι την Παρασκευή που λήγει η μεταγραφική περίοδος να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Νέλσον Ολιβέιρα για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.