Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Γουλβς ο Ποντένσε

Επίσημο: Στην Γουλβς ο Ποντένσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2020 12:41
Παίκτης της Γουλβς είναι και επίσημα ο Ντανιέλ Ποντένσε, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του έως το καλοκαίρι του 2024.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4,5 ετών με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 24χρονος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από ενάμιση χρόνο, μετρώντας 13 γκολ και 14 ασίστ σε 68 παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους». Το ποσό της μεταγραφής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό, αλλά σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα φέρεται ότι αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Μετά τις υπογραφές ο Ποντένσε δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ήταν πάντα όνειρο μου να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς είναι ομάδα με μεγάλο πρότζεκτ, φιλόδοξους στόχους και ανυπομονώ πότε θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου που είχα τη χαρά να παίξω μαζί τους στο παρελθόν. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που διάλεξα την Γουλβς. Φυσικά μίλησα με τον Ρουί Πατρίσιο, αλλά ξέρω επίσης πολύ καλά τους Νέβες, Ζότα και Μουτίνιο. Νομίζω θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμένα να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, που είναι πρόκληση, και είναι πολύ καλό να έχεις γνωστούς ανθρώπους γύρω σου».

Ποντένσε: «Θα λέω στα παιδιά μου ότι έπαιξα στον Ολυμπιακό»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.