Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη, μιας και η δεύτερη δεν ήξερε την κλήση για πολυϊδιοκτησία!

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη, μιας και η δεύτερη δεν ήξερε την κλήση για πολυϊδιοκτησία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2020 15:16
Αναβλήθηκε για την επόμενη Πέμπτη (16/1, 10:00) η διαδικασία συζήτησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την υπόθεση που αφορά τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ύστερα από αίτημα της δεύτερης καθώς δεν ήξερε ότι κλήθηκε και για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας!

Αναβολή για την επόμενη Πέμπτη (16/1, 10:00) πήρε η διαδικασία συζήτησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με το ζήτημα πιθανής πολύϊδιοκτησίας με την σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η επιτροπή προχώρησε στη διακοπή έπειτα από αίτημα της Ξάνθης, που υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι θα πρέπει να παρέχει εξηγήσεις και για θέμα πολύϊδιοκτησίας, αλλά μόνο για την δική της ιδιοκτησία.

Νωρίτερα η Επιτροπή είχε απορρίψει το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η ΠΑΕ Ξάνθη λόγω της απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη, εκ των μετόχων της Ξάνθης μαζί με τον Χρήστο Πανόπουλο. Παράλληλα, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την προσκόμιση των δικών της στοιχείων, ενώ αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η πρόσθετη παρέμβαση του Αλέξη Κούγια με το σκεπτικό πως δεν υπάρχει ορατό έννομο συμφέρον από πλευράς ΑΕΛ. Τέλος, απορρίφθηκε το αίτημα της Ξάνθης να μαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά.

Υπενθυμίζεται πως η ποινή για ομάδες που κρίνονται ένοχες για πολυϊδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να είναι από υποβιβασμό μέχρι αποβολή από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.