Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Άρσεναλ αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League !

Η Άρσεναλ αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League !

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/12/2019 14:28
Η Άρσεναλ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League με την κληρωτίδα να μην είναι τόσο φιλική με τους ερυθρόλευκους.

Την Άρσεναλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για τους «32» του Europa League με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 20 Φεβρουαρίου και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Πέδρου Μάρτινς θα βρει για ακόμη μία φορά στον δρόμο της την Άρσεναλ την οποία έχει συναντήσει τέσσερις φορές σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντίνου Μαυροπάνου μπορεί να τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της απέναντι σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σταντάρ Λιέγης και Γκιμαράες η φετινή της εικόνα όμως δεν προκαλεί φόβο στους αντιπάλους της.

Ο Ουνάι Έμερι αποτελεί εδώ και λίγο καιρό παρελθόν, ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τον παλιό άσο της ομάδας, Φρέντι Λιούνμπεργκ να καθοδηγεί τους Λονδρέζους στα τελευταία παιχνίδια ως υπηρεσιακός. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος στο -7 από την πρώτη τετράδα αλλά είναι ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο απέναντι στους "ερυθρόλευκους", με το ρόστερ της να ξεχειλίζει από ποιότητα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.