Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ- Σίτι και Ατλέτικο - Λίβερπουλ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ρεάλ- Σίτι και Ατλέτικο - Λίβερπουλ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/12/2019 13:47
Μεγάλα παιχνίδια έβγαλε η κληρωτίδα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε. Ξεχωρίζουν επίσης το Τσέλσι- Μπάγερν και το Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν.

Δυνατές μάχες αναμένονται να γίνουν τον Φεβρουάριο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά τα ζευγάρια που έβγαλε η σημερινή κλήρωση. Ζινεντίν Ζιντάν και Πεπ Γκουαρντιόλα θα βρεθούν για ακόμη μία φορά αντιμέτωποι ως προπονητές, ενώ η Λίβερπουλ θα φιλοξενηθεί στο "Wanda Metropolitano" εκεί όπου πέρσι στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Τόμας Τούχελ επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Μπάγερν Μονάχου θα ψάξει εκδίκηση από την Τσέλσι για το χαμένο τελικό του 2012. Ο εκρηκτικός Τζενάρο Γκατούζο θα βρεθεί απέναντι στον ήρεμο Ερνέστο Βαλβέρδε για το Νάπολι Μπαρτσελόνα, ενώ η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Αταλάντα θα βρει στον δρόμο της τη Βαλένθια.

Πιο εύκολο έργο μοιάζει να έχει η Γιουβέντους του Σάρι απέναντι στη Λυών, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αντιμετωπίζει τον πιο ταλαντούχο νέο προπονητή, τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο ενδιαφέρον Τότεναμ - Λειψία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Αταλάντα – Βαλένθια

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ

Τσέλσι – Μπάγερν

Λυών – Γιουβέντους

Τότεναμ – Λειψία

Νάπολι - Μπαρτσελόνα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.