Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Έμερι από την Άρσεναλ

Τέλος ο Έμερι από την Άρσεναλ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/11/2019 13:40
Ο Ουνάι Έμερι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Άρσεναλ μετά και τη νέα ήττα της ομάδας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται πλέον η Άρσεναλ καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον Ουνάι Έμερι.

Τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα με αποκορύφωμα τη χθεσινή ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League, έφεραν σε δεινή θέση των Ισπανό κόουτς ο οποίος πλέον δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Έμερι ήρθε στους κανονιέρηδες τον Ιούλιο του 2018 και αποτέλεσε τον πρώτο προπονητή στη μετά-Βενγκέρ εποχή. Συνολικά έκατσε στον πάγκο σε 78 παιχνίδια έχοντας απολογισμό 43 νίκες, 15 ισοπαλίες και 20 ήττες. Αφήνει την ομάδα στην 8η θέση του πρωταθλήματος και στο -8 από την πρώτη τετράδα, ενώ βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου της στο Europa League, έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση της.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Φρέντι Λιούνμπεργκ ο οποίος είναι αυτός που θα την καθοδηγήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νόριτς την Κυριακή (1/12 16:00)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.