Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ

Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2019 00:48
Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0 την Ντουντελάντζ στο Λουξεμβούργο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ πανηγυρίζει από σήμερα ο ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα του Τόμας Ντολ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ντουντελάντζ και σε συνδυασμό με την ήττα της Καραμπάγκ από τη Σεβίλλη, εξασφάλισε την 2η θέση μια αγωνιστική πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Οι Κύπριοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 12’ πήραν το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Μάτιτς. Οι φιλοξενούμενοι να πιέζουν και μετά το γκολ και στο 17’ είχαν δοκάρι με ωραία ατομική ενέργεια του Τάμαρι. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με δοκάρι στο 34’, όμως εννέα λεπτά μετά ο Μερκής σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μάτιτς κάνοντας το 2-0.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ έκανε σωστή διαχείριση και στο 71’ είχε μεγάλη ευκαιρία με χαμένο τετ-α-τετ του Τάμαρι. Στο 83’ ο Βούρος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά και ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι είχαν δεύτερο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 90’ ο Σινανί άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο και το τελικό 2-0 έδωσε στον ΑΠΟΕΛ την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.