Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό, πρέπει να προκριθούμε αύριο»

Μουρίνιο: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό, πρέπει να προκριθούμε αύριο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2019 23:43
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι δεν περιμένει εύκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να πάρει το αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγαπάω τη διοργάνωση όπως όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Είναι ένα τρόπαιο που όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν. Δεν έχουν πολλοί αυτό το προνόμιο, αλλά το έχω καταφέρει δύο φορές. Θα λάτρευα να τα καταφέρω για τρίτη φορά όμως δεν είναι αυτή η στιγμή για να μιλάμε γι’ αυτό. Είναι η στιγμή της πρόκρισης. Νομίζω ότι είναι το 148ο παιχνίδι μου στη διοργάνωση και πιστεύω ότι ένας λόγος που οι ομάδες μου δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ από τη φάση των ομίλων είναι επειδή οι παίκτες μου έχουν στο μυαλό τους αυτά τα παιχνίδια και όχι το τι θα γίνει μετά από αυτά»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αύριο δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Καλή ομάδα, καλός προπονητής τον οποίο ξέρω καλά. Φέραμε ισοπαλία στην Αθήνα, κάτι που δείχνει ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να προκριθούμε.

Για το αν ο Ιμπραΐμοβιτς ενδιαφέρει την Τότεναμ: «Ο Ζλάταν μπορεί να παίξει σε όλες τις μεγάλες ομάδες αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση... Δεν θα ήταν λογικό ν' ασχοληθώ με τον Ζλάταν από τη στιγμή που έχω τον καλύτερο επιθετικό στην Αγγλία και έναν από τους καλύτερους του κόσμου, τον Χάρι Κέιν».

Για το γεγονός πως παίζει για πρώτη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό, τι δυσκολίες περιμένει και να ξεχωρίζει κάποιον παίκτη που πρέπει να δοθεί προσοχή: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τον Ολυμπιακό, ωστόσο έχω παίξει αντίπαλος με μερικές ελληνικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, τον οποίο έχω αντιμετωπίσει μερικές φορές. Έχουμε ιστορία ως Πορτογάλοι προπονητές στην Ελλάδα και όχι μόνο αναφορικά με την Εθνική ομάδα: Πεσέιρο, Φερνάντο Σάντος, όλοι πέρασαν από εκεί. Αυτή τη στιγμή οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν Πορτογάλους προπονητές. Είδα πέρσι τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπέρνλι, ήμουν στο γήπεδο. Είχαν από τότε τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο τους, επομένως η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού υπάρχει ήδη. Έχουμε φανταστικό σταφ και έχουμε κάνει την προεργασία μας. Τον σέβομαι ως ομάδα. Δεν θέλω να συγκεντρωθώ σε έναν παίκτη. Δεν περιμένω εύκολο παιχνίδι. Θέλω να παίξουμε καλά. Το κάναμε για 65 λεπτά κόντρα στην Γουέστ Χαμ εκτός έδρας και θέλω να διευρύνουμε από το χρονικό διάστημα στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε, να ξεχάσουμε ότι έχουμε δεύτερη ευκαιρία στο Μόναχο για να προκριθούμε. Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι match point».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.