Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατέκτησε το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου!

Κατέκτησε το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2019 13:57
Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε και με 2-0 την Ουράγα στη Σαιτάμα και με συνολικό σκορ 3-0 κατέκτησε το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2000. Έτσι εξασφάλισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων όπου μπορεί να βρεθεί απέναντι σε Φλαμένγκο και Λίβερπουλ.

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός οδήγησε την Αλ Χιλάλ στην κατάκτηση του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του επικράτησε με 2-0 της Ουράγα στην Ιαπωνία χάρη στα γκολ των Αλ Νταουσαρί (74’) και Γκομίς (90+3’) και με συνολικό σκορ 3-0 κατέκτησε την κορυφή της Ασίας για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια.

Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος στο θεσμό για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μετρούσε δύο χαμένους τελικούς την τελευταία εξαετία.

Ως εκ τούτου η ομάδα του Λουτσέσκου «σφράγισε» εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στη Ντόχα τον Δεκέμβριο. Μάλιστα γνωρίζει ήδη τους αντιπάλους της, αφού στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αφρικής, Εσπεράνς ντε Τυνίς ενώ αν προκριθεί θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο. Αν καταφέρει να βρεθεί στον τελικό, εκεί θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ, που στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μοντερέι, Αλ Σάαντ ή Ιανγκέν Σπορ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.