Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μουρίνιο η Τότεναμ!

Ανακοίνωσε Μουρίνιο η Τότεναμ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/11/2019 11:14
Η Τότεναμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο ως το καλοκαίρι του 2023, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αντικαθιστά τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Εποχή Μουρίνιο στην Τότεναμ! Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι επίσημα ο αντικαταστάτης του Μαουρίσιο Ποκετίνο στον πάγκο της Τότεναμ. Ο σύλλογος του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (19/11)
την απόλυση του Αργεντινού τεχνικού , ο οποίος μετά από πεντέμισι επιτυχημένα χρόνια αποχώρησε από την ομάδα.

Οι συζητήσεις με τον Μουρίνιο φαίνεται ότι προϋπήρχαν καθώς το πρωί της Τετάρτης (20/11) η Τότεναμ ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο 56χρονος τεχνικός επιστρέφει έτσι στα αγγλικά γήπεδα από τα οποία είχε αποχωρήσει τον Δεκέμβριο του 2018 όταν και απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στην καριέρα του Πορτογάλου καθώς έχει βρεθεί για δύο περιόδους (2004-2007, 2013-2015) στον πάγκο της Τσέλσι.

«Με τον Ζοσέ, έχουμε έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές στο ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να εμπνεύσει κάθε ομάδα ενώ είναι σπουδαίος στην τακτική. Έχει κερδίσει τίτλους σε κάθε ομάδα που έχει εργαστεί. Πιστεύουμε ότι θα φέρει ενέργεια και αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια μας», ήταν τα λόγια του προέδρους της ομάδας, Ντάνιελ Λίβι, ενώ με τη σειρά του ο Μουρίνιο δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη κληρονομιά και ένθερμους φιλάθλους. Η ποιότητα στο ρόστερ αλλά και στις ακαδημίες με ενθουσιάζει. Το να δουλεύω με τέτοιους παίκτες, είναι αυτό που με ελκύει»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.